Sprehod za spomin


1. Sprehod za spomin

Nedelja, 20. september 2020, Iz Babnega Polja na Babno Polico in nazaj v Babno Polje ob 15. uri. Predviden zaključek ob 18.30
5825_1587030571_spomincica_logo_transparentSedež Zavoda Rihtarjeva domačija v Babnem Polju 67 je demenci prijazna točka.
September je svetovni mesec Alzheimerjeve bolezni, v katerem si Spominčica, Slovensko združenje za pomoč pri demenci, in druge organizacije po svetu aktivno prizadevajo širiti informacije in ozaveščati o demenci. Tema letošnje mednarodne kampanje meseca septembra, ki jo je pripravil ADI (Alzheimer’s Disease International) je Let’s talk about Dementia: End the stigma (Spregovorimo o demenci: Končajmo stigmo).
Zavod Rihtarjeva domačija se letos kampanji pridružuje s 1. Sprehod za spomin.
Vljudno vabljeni na sprehod iz Babnega Polja na Babno Polico. V obe smeri 12 km.
Zbirno mesto: javno parkirišče pred Rihtarjevo domačijo, Babno Polje 67, 1386 Stari trg pri Ložu.
Začetek sprehoda ob 15.00 uri.
Predviden zaključek ob 18.30.
dav

Sprehod za spomin

Zaradi trenutne situacije in zaradi omejenega števila ljudi, se je na sprehod treba prijaviti do 16. septembra 2020 na info(at)rihtarjeva-domacija.si, lahko pokličete ali pišete sms na 041 260 985. Prijavite se lahko tudi prek fb strani Rihtarjeva domačija ali Alenka Veber Rihtarjeva. Navedite ime in in priimek, naslov in vaš kontakt. Podatke ne bomo nikomur posredovali, jih pa potrebujemo zaradi zahtev NIJZ.

 


Komentiraj

Obvezna polja so označena z *. Lahko pa uporabite tudi Facebook prijavo.